MASAŽE

Tradicionalna tajska masaža

Se izvaja s pritiski na dele telesa vzdolž energetskih poti, predvsem na mišice in vezi, kar sprošča in povečuje gibljivost telesa. Telo revitalizira in vzpodbudi k opustitvi nastalih napetosti in ponavljajočih se gibov.

Masaža s kakavovim maslom

Kakavovo maslo je maščoba rastlinskega izvora pridobljena iz praženih kakavovih zrn. Koži pomaga ohrani elastičnost in ton, prav tako tudi neguje pred izgubo naravne vlage.

V primerjavi z drugimi olji in kremami se kakavovo maslo dobro absorbira, ne da bi koža ostala mastna.

Uporablja se za nego obraza kot tudi za masažo telesa.

Masaža s toplim oljem

Stimulira limfni in krvni pretok, nahrani kožo in podkožje ter izboljša izločanje toksinov iz telesa. Je blaga in se izvaja pretežno z lahkotnimi gibi in je primerna predvsem v hladnejših letnih časih. 

Masaža s toplimi snopki zelišč

Topli snopki so pripravljeni iz tradicionalne mešanice naravnih zelišč, ki so pred masažo na pari pogreti in tako ob stiku s telesom toploto globinsko prenesejo na telo. Masaža je globoko sproščujoča, pomaga koži odpreti pore in telo vzpodbuditi k izločanju odvečnih snovi nakopičenih v podkožju in maščevju.

Masaža s pritiski na  globinska tkiva / Deep tissue

Pri masaži s pritiskina  globoka tkiva (Deep tissue massage) se ne uporablja olij ali drugih sredstev na koži, da se mišice lahko zgrabi in gnete, kar omogoči njihovo raztezanje in s tem sproščanje prostorov med tkivi. Gibi so znatno počasnejši in krajši kajti mišica potrebuje več časa za odziv zaradi napetosti. Pozornost je posvečena predelom, ki so posebej napeti. Ta masaža olajša napetost v mišicah, kise  lažje vrnejo v naravno lego in telo postane bolj gibljivo.

©2018 by Thara-Thai. Proudly created with Wix.com